Evenimente alături de Moașa Camy

Evenimentele cu Moașa Camy au o abordare pracmatică și sunt concepute pentru a scoate în evidență și a pregăti viitori părinți pentru experiența reală a nașterii și îngrijirii bebelușului încă din primele zile de viață.

Viitori părinți de Nota 10

O serie de evenimente destinate viitorilor părinți care își doresc să fie pregătiți pentru venirea pe lume a bebelușului. Acces la toate cursurile susținute de Moașa Camy.

La povești cu Moașa

O serie de evenimente destinse altături de mine, „Moașa Camy” și de invitați pe măsură.

Toate evenimentele din seria „La povești cu moașa” sunt concepute pentru a povești pe diverse tematici de interes pentru viitori părinți.

Nașterea în sec XXI - Suport. Blândețe. Siguranță

Acest eveniment își propune să familiarizeze viitorii părinți cu conceptul unei nașteri blânde în care atât viitorii părinți cât și fătul se pot bucura de o experiență împlinitoare în condiții de maximă siguranță și în confort fizic și emoțional.

Fă din nașterea ta o poveste!

Un eveniment ce aduce la un loc atât profesioniștii (medici, moașă) cât și gravide și viitori tătici și abordează subiecte ancorate în protocoalele actuale ale nașterii naturale și nu numai.Eveniment menit să încurajeze și să promoveze nașterea naturală în rândul viitorilor părinți.

Copiii anului - eveniment anual

Un eveniment devenit tradiție care marchează finalul de an, un eveniment de suflet pentru mine la care încerc să reunesc părinți, bebeluși dar și parteneri dragi sufletului meu care m-au ajutat de-a lungul anului în demersul meu de educație, îngrijire și suport pentru gravide, bebeluși și familie.

Primul an cu bebeluțul tău

Am conceput acest eveniment pentru a-ți veni în ajutor și pentru a-ți răspunde la toate întrebările pe care le poți avea, ca proaspăt mămică, legate de dezvoltarea sănătoasă a bebelușului tău.

Nașterea naturală - tot ce trebuie să știi

Un eveniment conceput pentru toate gravidele care își doresc să nască natural, în vederea unei informări corecte și a unei pregătiri temeinice atât din punct de vedre psihic cât și fizic, pentru cea mai fascinantă experiență din viața lor.

Alte evenimente

Evenimente dedicate părinți, organizate cu diverse institușii și diverși parteneri

Povești cu Moașa

Îndrăznește să naști natural! TU POȚI

Eu și Moșa mea

Magia Nașterii

Evenimente în colaborare cu clinica New Life

Curs alăptare Chicco

Curs de puericultură Chicco

Diversificarea

Școala părinților de weekend

Eveniment Activity

eu și moașa mea

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și primești GRATUIT o broșură despre nașterea, îngrijirea și confortul bebelușului tău.