Contactează-mă!

Ai o curiozitate referitoare la serviciile mele sau dorești să îți programezi o discuție cu mine? Nu ezita să mă contactezi…

Telefon: 0740 855 194

E-mail: contact@moasacamy.ro

Urmărește-mă în Social Media!

  Întrebări și răspunsuri frecvente

  O parte din nelămuririle tale își pot avea răspunsul printre următoarele întrebări și răspunsuri frecvente adresate de viitoarele mămici.

  Moașa este profesionistul care supraveghează sarcina fără risc, acordă consultanță prenatală și postnatală, asistă nașterea fără risc, oferă suport psihologic după naștere, sprijină și încurajează alăptarea la sân, oferă sfaturi cu privire la educația sexuală și contraceptivă.

  După săptămâna 15 de sarcină poți începe cursurile de pregătire fizică și psihică pentru naștere.

  Încă de la confirmarea sarcinii de către medic poți să începi să te întâlnești cu moașa pentru a discuta despre igiena sarcinii.

  Prin natura profesiei, moașa este cel mai avizat susținător al alăptării la sân, poate să te ajute atunci când ai dificultăți în alăptare.

  Sigur. Moașa este cea care învață proaspăta mamă cum se efectuează prima băiță și care  sfătuiește mămica cu privire la igiena si confortul unui făt sănătos.

  Tot ea poate să rămână în familie pănă târziu și să ofere sfaturi și suport în ceea ce privește, gimnastica, masajul și aspecte ce țin de dezvoltarea bebelușului.